Contact-advertenties

Hieronder ziet u een kleine greep uit de duizenden cliënten, die zijn ingeschreven bij de BVSK-bureaus. Wilt u op de hoogte blijven van de meest actuele contactadvertenties, abonneer u dan op de gratis nieuwsbrief van Branchevereniging Singles Keurmerk (BVSK).


Man, 48 jaar uit Zuid-Holland

Leuke man van 2.00m met een verzorgd uiterlijk, normaal postuur, groene ogen, kort bruin grijzend haar, casual gekleed. Werkt als servicemedewerker bij een internationaal bedrijf en reist regelmatig naar het buitenland.HBO. Gescheiden, 2 zoons waarvan 1 bij hem woont. Eigen hoekwoning met landelijke inrichting, houdt van huisdieren. Is rustig, nuchter, een zekerheidszoeker, plannen en organiseren, anticiperen, humoristisch, plichtsbesef, bescheiden, tevreden en eerlijk. Kenmerk: 59199

Vrouw, 37 jaar uit Limburg

Mooi, slank met een liefdevolle uitstraling. In Zuid Amerika geboren en opgegroeid, hier nu volledig geintegreerd. Haar blanke huidskleur zou anders doen vermoeden. Ze is een gepassioneerde creatieve moeder met een zoon van 7 jaar. Haar partner leeft vanuit zijn gevoel, wil elkaar ondersteunen in vertrouwen, een luisterend oor zijn. Sportief en een doorzetter, lief en klaar voor zijn soulmate.

Vrouw, 42 jaar uit Utrecht

Leuke, spontane, hbo opgeleide vrouw van 1.80m met een volslank postuur, halflang blond haar en grijsblauwe ogen, modern/casual tot netjes gekleed. Zoekt een man (niet rokend) 1.80m in de leeftijd van 35-49 jaar,attent,lief, sociaal, galant, gentleman, familiemens en ondernemend. Ze zou graag een toekomst op willen bouwen met een leuke man in haar leven. Ze hoopt iemand te ontmoeten om samen leuke dingen te ondernemen en te genieten,tijd voor elkaar vrijmaken, maar ook elkaar vrij kunnen laten.

Man, 52 jaar uit Friesland

Sportieve, eerlijke en rustige slanke man van 1,75m, kort grijs haar en vriendelijke grijs/groene ogen. Hij draagt een moderne bril met donker montuur. Zijn kledingstijl casual modern. Hij is MBO opgeleiden, is bezig met een opleiding verzorgende/sociale sector, past wel bij zijn persoon die hij is. Hij zoekt een lieve, vlotte, positieve, sociale, charmante, verzorgende vrouw leeftijd 45 tot 55 jaar.Hij heeft geen kinderen, maar zijn wel welkom en zullen zeker ook een warm huis vinden bij hem.

Vrouw, 56 jaar uit Noord-Brabant

Slanke, aantrekkelijke vrouw met lang blond haar, blauwe ogen, kleedt zich naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid. Is gescheiden, geen kinderen. Ze werkt voor een ziekenhuis en daarvoor heeft ze verschillende dingen gedaan wat werk betreft. Woont modern in een eigen 2 onder 1 kap woning. Ze is een echte doener, altijd bezig, rustig en de kat uit de boom kijkend, geen doetje, initiatief nemend en loyaal. Ze heeft een hart van goud. Ze zoekt een actieve man. Kenmerk: 59190

Vrouw, 71 jaar uit Limburg

Weduwe. Haar interesses zijn breed. Om er een paar te noemen: ze houdt van: televisie kijken (soaps, discussieprogramma's, films), lezen (thrillers, romans), puzzelen, huisdieren, internetten, koken, tuinieren. Ook reizen en amusement, zoals uit eten gaan of iets bezoeken staan hoog bij haar aangeschreven en daarvoor komt ze graag in contact met een verzorgde, aardige man die net als zij een HBO-achtergrond/niveau heeft.

Vrouw, 64 jaar uit Noord-Brabant

Deze energieke, sprankelende dame van 64 jaar is woonachtig in een pittoresk dorpje in Noord Brabant. Ze heeft een sociale opleiding gevolgd en werkt in het onderwijs. Daarnaast runt ze een kledingzaak in het hogere segment. De combinatie van die twee is typerend voor haar karakter. Mensgericht, zorgzaam, gedreven, creatief doelgericht en kritisch. Haar vrije tijd wordt gevuld met toneelspelen, tuinieren, omgang met vrienden/ familie en soms met een partijtje tennis. Voor meer info: 040-222 31 3

Man, 48 jaar uit Overijssel

Rustige man, normaal postuur, gezonde levensinstelling. Ik ben als opzichter in de bouw werkzaam geweest en daarna voor mezelf begonnen met technisch advies en dienstverlening. Ik hecht aan zelfstandig dingen kunnen doen. Gezelligheid samen ga ik ook niet uit weg. Een relatie is voor mij vooral geborgenheid, een blij gevoel van thuiskomen. Verder belangrijk: openstaan voor veel weekendjes weg en van het leven genieten.

Vrouw, 64 jaar uit Zuid-Holland

klassieke vrouw met slank postuur, 1,72m, ze heeft kort grijs/bruin licht krullend haar, groen/bruine ogen en draagt een bril. Haar kledingstijl netjes sportief. Ze heeft een zachte uitstraling en een lieve glimlach,is nuchter en daadkrachtig. Sinds 2005 is ze weduwe en heeft een zoon. Op het moment werkt zij nog 2 ochtenden per week als administratief medewerkster bij een Fysiotherapiepraktijk, heeft MBO/HBO werk en denkniveau. Ze zoekt een sportieve, verzorgde MBO/HBO man van 58 tot 69 jaar.

Vrouw, 43 jaar uit Noord-Brabant

Vriendelijke vrouw met leuke bruine ogen met een twinkel, een mooi wit gebit, een gladde huid en een kort geknipt modern kapsel. Haar kleding is vrouwelijk, casual en naar gelegenheid, haar postuur is volslank. Ze is een gezelligheidsmens, is eerlijk, betrouwbaar, heeft gevoel voor humor, is trouw, loyaal, behulpzaam en gevoelig in positieve zin. Ze rookt niet. Heeft geen kinderen maar kinderen van een toekomstige partner zijn welkom. Ze heeft een fulltime baan. Kenmerk: 5676

Vrouw, 51 jaar uit Noord-Holland

Lieve, openhartige en vrolijke vrouw met bourgondische instelling, 1.65m, volslank postuur. Ze heeft kort blond haar, blauwgrijze ogen en een expressieve mond. Zeer verzorgd, chic en vrouwelijk gekleed; naar gelegenheid. Gescheiden, geen kinderen, is werkzaam in de juweliersbranche.Zij houdt van aquarobics, salsa dansles, haar familie, interieur stylen, uit eten & terrasje, winkelen, (culturele) uitstapjes, sauna & wellness, een wandeling maken en fietstochtjes. Kenmerk: 6449

Man, 41 jaar uit Zuid-Holland

Gezellige, jongensachtige man met een guitige uitstraling van. Is 1.83m lang, slank postuur, brildragend, casual gekleed, donkerblond kort haar, blauwe ogen. Hij is facilitair medewerker, gescheiden, 2 kinderen waarvan de zoon van 13 jaar bij hem woont. Hij heeft 2 honden, woont in een eengezinswoning met tuin. Hij rookt en drinkt dagelijks 1 biertje. Verder is hij behulpzaam, begripvol, beschermend, eerlijk, gezellig, grappig, dierenvriend, tevreden, rustig, trouw en zorgzaam. Kenmerk: 59193

Man, 44 jaar uit Noord-Brabant

Innemende, sociale man uit Brabant. Technisch zeer onderlegd. Zowel intellectueel als pragmatisch: hij is bezig met grote computernetwerken, maar doet in huis ook alles zelf. Van een fotolijst ophangen tot een badkamer of keuken plaatsen, het lukt hem allemaal. Hij is precies in zijn werken en ziet er netjes en verzorgd uit. Hij zou graag een leuke vrouw ontmoeten die net als hij houdt van huiselijke gezelligheid en uitgaan in kleine kring.

Vrouw, 57 jaar uit Gelderland

Spontane, leuke, eerlijke vrouw van 1.78m met een normaal postuur, sportief/vrouwelijk gekleed en draagt vrijwel nooit make-up, heeft blauwe ogen(bril) en kort grijs haar. Ze is weduwe en heeft 4 kinderen, 1 hond en 3 poezen. Ze is mbo opgeleid en heeft veel plezier in haar werk. Een lieve moeder, oma en goede vriendin. Ze zoekt een verzorgende, ondernemende, eerlijke en respectvolle man in leeftijd 50 tot 62 jaar. Samen leuke dingen ondernemen en het beste uit elkaar kunnen halen.Niet rokend.

Man, 37 jaar uit Zuid-Holland

Vrolijke, lieve, spontane, zorgzame jongeman van 1,88m, slank postuur, kort donkerblond haar, grijsblauwe twinkelende ogen. Hij heeft een open glimlach, positieve en zachte uitstraling. Hij is eigenlijk overal voor in en wil nog veel dingen zien van de wereld. Backpacken, kamperen. Een spontane, lieve en vrolijke meid zoekt hij, in leeftijd 30 tot 37 jaar, met een normaal postuur. Hij zoekt iemand die jong en levendig is en graag nog dingen wil ondernemen en alles uit het leven wil halen.

Vrouw, 65 jaar uit Zuid-Holland

Anja is 1.67 m, heeft blauwe ogen, een coupe soleil in haar haar en gaat modern gekleed. Heeft met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Hobby's; tuinieren, fietsen, zingen en reizen. Ze heeft een brede belangstelling, is sociaal voelend en vind warmte en gezelligheid belangrijk in het leven. Vooral dit laatste zou ze graag met een fijne partner willen delen. Iemand die beschaafd is, vriendelijk, attent en er verzorgd uitziet. Ben jij in de leeftijd van 62 tot 72 jaar, neem dan contact op.

Vrouw, 54 jaar uit Gelderland

P. is een stijlvolle dame met een warme uitstraling. Ze is zowel empathisch als kordaat en doortastend. Ze kan goed relativeren en heeft gevoel voor humor, communiceert vlot en heeft een luisterend oor. Brede interessen: mensen, cultuur, reizen, theater, wintersport. Haar leven als ondernemer is druk bezet ; bijna volledig, maar een leuke man met diepgang en klasse zou haar leven compleet maken. Graag iemand die verkiest om samen quality time door te brengen en te genieten van de kleine dingen.

Vrouw, 62 jaar uit Zuid-Holland

Slanke dame met juridisch/ambtelijke achtergrond. Pittige tante, leidinggevende functie gehad. Wil in gezelschap van een interessante man meer van de wereld zien. Niet meteen voor samenwonen, eerder voor regelmatig contact en gezamenlijk activiteiten. Zij is niet niet heel groot, wel kordaat en altijd stijlvol gekleed. Een echte dame.

Man, 59 jaar uit Belgisch Limburg

E.: verzorgde, attente man met traditionele waarden. Hij is 1m89 groot, heeft zwart-grijzende haren en bruine ogen. Gescheiden vader van 2 kinderen (uit huis) Zelfstandig ondernemer. E. is een echt familiemens, sociaal, respectvol en betrouwbaar. Romantisch, zorgzaam type met hoog knuffelgehalte. Houdt van dieren, natuur, wandelen, uit eten, een wijntje drinken, weekendje weg, goede muziek (soul-jazz) Droomvrouw = verzorgd, met jonge uitstraling, eerlijk, dierenvriend, vlot communicatief

Man, 57 jaar uit Limburg

Spontane, lange man met normaal postuur. Maakt een verzorgde indruk, heeft bruine haar en blauwe ogen. Heeft een eerlijk, open, ondernemend, zorgzaam karakter maar is ook huiselijk. Heeft ook humor en staat open voor leuke ideeën m.b.t vakantiebestedingen en stedentrips. Hij houdt van uit eten gaan, terrasje, bioscoop, sauna, fietsen. Hij zoekt een: spontane, optimistische, eerlijke en ondernemende vrouw om samen onbezorgd van het leven te genieten. Kenmerk: 54269

Vrouw, 45 jaar uit Belgisch Limburg

S. (NL'se origine ) is een dame met stijl die net dat ietsje meer uit het leven wil halen. Slanke brunette met pit. Zelfstandig ondernemer. Sociaal, vastberaden, doelgericht en perfectionistisch. Steeds positief ingesteld. Moeder van 2 tienerzonen. Niet-roker. Houdt van reizen, skieën, lekker eten met goed glas wijn. Droomman= charmant, stijlvol en eerlijk. Ambitieus, verzorgd, geslaagd in het leven. Hij kan overal over meepraten, heeft leuke vorm van humor. Niet- roker en actieve levensstijl

Vrouw, 40 jaar uit Limburg

Verzorgde, mooie, zelfstandige vrouw. Stijl halflang blond haar en sprekende blauwe ogen. Heeft een management functie (HBO). Zij houdt van gezelligheid, lekker uit eten gaan, terrasjes bezoeken en de sauna. Ze gaat graag op vakantie en houdt van verre reizen. Ben jij die intellectuele, zelfstandige, initiatief nemende man die zij zoekt? Vind jij het belangrijk om echt aandacht te hebben voor elkaar maar elkaar daarnaast ook de vrijheid te geven? Bel dan voor meer informatie naar 077 - 352 03 53

Vrouw, 36 jaar uit Noord-Holland

Visagie, massage, wellness, het kent allemaal geen geheimen voor deze vlotte styliste. Zij heeft een flinke drive en gaat met plezier naar haar werk. Mensen mooi maken, dat is wat ze dagelijks doet. Zelf ondergaat ze ook wel eens een schoonheidsbehandeling. Ze ziet er dan ook stralend uit. Uiterlijk en lekker in je vel zitten vindt ze heel belangrijk. Lekker naar de sauna, sporten, een gezond eten zijn kernwoorden voor haar. Benieuwd?

Man, 82 jaar uit Zuid-Holland

Vitale man, zeer gezond met een slank postuur, 1.75 m lang, jonge uitstraling, gebruind gezicht, donkere ogen, grijs kort haar, modern gekleed. Was ondernemer in de agrarische sector. Is pas gestopt met werken. Weduwnaar, 1 eigen kind en 3 van zijn laatste vrouw. Hij woont in een rijtjeshuis met tuin en garage en een moderne inrichting. Hij rijdt een mooie auto en komt overal. Rookt niet, drinkt dagelijks een wijntje. Hij zoekt een verzorgde vrouw tot 75 jaar. Kenmerk: 59194

Man, 56 jaar uit Overijssel

Goed gebouwde man, lang, slank, bruine ogen, scheert zijn hoofd kaal, vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien en besteedt hier aandacht aan. Hij kleedt zich sportief/modern. Als hij lacht zie je hoe mooi zijn gebit is! Zijn karakter: rustig, af en toe tikkeltje eigenwijs, oprecht, jong van geest, houdt van grappen, maar kan ook serieus zijn. Hij heeft 3 kinderen in de leeftijd van 22 – 29 jaar en 4 kleinkinderen. Hij repareert fietsen en doet dit als vrijwilligerswerk. Kenmerk: 44148

Man, 43 jaar uit Gelderland

Deze trouwe,vriendelijke,vrolijke man kan goed luisteren en zich inleven in een ander. Hij heeft bruin/groene ogen met een twinkel erin, zijn haar draagt hij kort en is wat kaal bovenop, een normaal postuur en hij gaat sportief gekleed. Hij woont in een prachtig huis wat hij zelf gebouwd heeft.Hij is een ondernemer Hij zoekt een lieve, trouwe vrouw rond de 35-43 jaar,een gelijkwaardig iemand met wie hij alles kan delen van lief tot leed.Eerlijk,open en geïnteresseerd in elkaar kunnen zijn.

Man, 41 jaar uit Zuid-Holland

Deze lieve, betrouwbare en leuke man, met een krachtige uitstraling en een guitig gezicht, lichtblauwe ogen, kort donkerblond haar, zoekt een lieve vrouw. Hij is 1.79m en heeft een volslank tot fors postuur en gaat casual tot modern gekleed. Hij zoekt een dame in de leeftijd van 35-45 jaar, een vrouw die charisma heeft, uitstraling en ogen die stralen, open minded is.Een sterke vrouw die stevig in haar schoenen staat en die over veel dingen kan meepraten zowel intellectueel als emotioneel.

Vrouw, 56 jaar uit Noord-Holland

Goed verzorgde mooie vrouw, jong van geest, met half lang donker krullend haar, met een licht getinte huidskleur. Ze heeft mooie lichte groene sprekende ogen, 1.64m een normaal postuur, casual/ vrouwelijk gekleed. Ze is een jong uitziende vrouw die de voorkeur geeft aan een wat jongere man, 45 tot 60 jaar. Een grote mannelijk man iets mysterieus, met pretogen, normaal tot volslank postuur. Een man waar ze op terug kan vallen en die haar kan beschermen.Een man met ritmegevoel die van dansen houd.

Man, 44 jaar uit Noord-Brabant

Lieve en gezellige man, normaal postuur, 1,78 lang, bruin haar, bruine ogen en bril. Hij heeft een lichte lichamelijke beperking, is licht spastisch. Hij woont en is geheel zelfstandig. Zijn hobby's zijn salsa dansen, schaken, lezen, puzzelen, fietsen, wandelen. Hij heeft mbo denkniveau en werkt als vrijwilliger op een school. Hij is huiselijk, romantisch en houdt van warmte. Hij zoekt een lieve, zachtaardige vrouw, die sterk in haar schoenen staat en hem wil ondersteunen daar waar nodig is.

Vrouw, 66 jaar uit Noord-Brabant

Mooie vrouw, slank postuur, netjes opgemaakt en een modern blond kort kapsel. Kleedt zich naar gelegenheid. Weduwe, 1 kind, 2 kleinkinderen. Ze woont in een grote bungalow met tuin, smaakvolle inrichting. Ze was onderneemster in Spanje en had later een schoonheidssalon in Nederland. Ze is creatief, een echte doener, is handig en weet van aanpakken. Amicaal, extravert, loyaal, zorgzaam en een mensen mens. Kan niet tegen onrecht, liever geven dan ontvangen. Kenmerk: 59191

Vrouw, 67 jaar uit Overijssel

Eerlijke, oprechte, lieve vrouw, zorgzaam, een open boek, maar wat ze niet wil vertellen, vertelt ze niet. Ze kleedt zich casual, netjes, naar gelegenheid, ze lakt haar nagels, gebruikt een lippenstiftje en haar groene ogen gaan schuil achter een moderne bril. Ze heeft kort grijzend haar en ze ziet er heel verzorgd uit, veel jonger dan haar leeftijd, MBO/weduwe/rookt nog maar ze is bereid te stoppen. Ze drinkt geen alcohol, omdat ze dat niet lekker vindt. Kenmerk: 44151

Vrouw, 50 jaar uit Zuid-Holland

Zij is een leuke verschijning, heeft een vrouwelijk figuur, halflang blond haar, groene ogen en een spontane lach. Haar kledingstijl is vrouwelijk en casual. Haar karakter is te omschrijven als: sociaal, extravert, positief ingesteld en heeft een zeer empathisch vermogen. Ze heeft gevoel voor humor, is soms onzeker en zit goed in haar vel. Zij is een echt familiemens! Rookt niet. Mbo-Hbo niveau. Een man die zin heeft in het leven met gevoel voor humor zou goed bij haar passen.Kenmerk: 530086

Man, 64 jaar uit Noord-Holland

Veelzijdige, energierijke en sportieve man; een gevoelsmens. Slank tot atletisch postuur; 1.78m, kort grijs (kalend) haar en helblauwe ogen met geïnteresseerde blik. Verzorgd voorkomen, overwegend casual sportief gekleed. Onderlegd in onder andere fysiologie, psychologie en biochemie. Gescheiden; twee kinderen en drie kleinkinderen. Hij zoekt: een energierijke en leergierige vrouw. Iemand die haar blikveld verruimd. Ze is sportief, of heeft er belangstelling voor. Kenmerk: 6448

Man, 54 jaar uit Zuid-Holland

Fred is een rustige, vriendelijke weduwnaar. Hij heeft bruine ogen, donker blond/grijzend haar en is 1.84 m. lang. Fred heeft drie volwassen uit huis wonende zonen. Hij heeft een technische opleiding als werktuigbouwkundige gedaan. Hij kan soms verlegen zijn, maar is wel spontaan. Een bescheiden man die soms eerst de kat uit de boom kijkt. Hij heeft zijn hart op de goede plek. Fred leest ook graag over de wetenschap, fotografeert maar vind ook een etentje of naar de bioscoop gaan gezellig.

Vrouw, 55 jaar uit Antwerpen

T.: verzorgde, knappe dame, slank met donkerblond lang haar. De beauty met brains. T. werkt als secretaresse en doet haar job met veel passie. Is moeder van 2 jong volwassen zonen, die beiden nog studeren. Hobby's: muziek (speelt piano), lezen, met vriendinnen een dagje erop uit, cultuur, shoppen, lekker gaan eten met een goed glaasje wijn, reizen, Rustig, eerlijk, planner, sociaal, positief, vastberaden. Droomman = trouw, betrouwbaar, stabiel, rots in de branding, vrolijk, familiemens.

Vrouw, 40 jaar uit Antwerpen

Vrouw met een prachtige uitstraling.Gesofisticeerde en stijlvolle vrouw. Donkere lange haren, groen-bruine ogen en een mooi gezicht. Slank figuur en sportief. Gezonde voeding en een grote liefde voor wielrennen zorgen voor goede looks. Drukke baan als arts. Houdt van actie, ondernemen maar heeft ook een rustige kant. Een boek, een wandeling in de natuur horen erbij. Droomman = creatieve ziel die zich goed in zijn vel voelt. Man met humor die kan relativeren. Passioneel, speels en ondernemend.

Man, 32 jaar uit Utrecht

Grote verzorgde man van 184m met een vrolijke en krachtige uitstraling en een gevoelige kant, is sociaal en meelevend. Hij heeft een klein baardje en een kaal hoofd, bruingroene pretogen en is brildragend. Hij zoekt een liefdevolle, grappige, verzorgde, avontuurlijke maar ook huiselijke, vlotte vrouw in de leeftijd 28/ 35 jaar, met een mooie uitstraling in haar ogen en normaal postuur, sportief/netjes gekleed, MBO opgeleid en financieel onafhankelijk. Hij is bereid om te verhuizen voor de juist

Man, 58 jaar uit Utrecht

Deze goed opgeleide, succesvolle zakenman is woonachtig in Utrecht. Met zijn 58 jaar heeft hij een belangrijk doel voor ogen en dat is 'genieten'. Reizen, golfen, zweefvliegen en skiën dragen daar (steeds meer) aan bij. In het dagelijks leven is hij naast zijn baan ook nog actief als commissaris bij een elektrotechnisch bedrijf. Deze man zoekt een goed ontwikkelde vrouw die net als hij erg positief is ingesteld en graag wat van de wereld wil zien. Nieuwsgierig? info@datefor2.nl of 040 222 31 33

Vrouw, 55 jaar uit Zuid-Holland

Leuke vrouw om te zien met een warme uitstraling. Zij heeft donkerblond halflang haar en mooie bruine ogen met een glinstering er in. Verder heeft ze een slank postuur en kleedt zich normaliter sportief/casual en naar gelegenheid. Ze is een ondernemende en sportieve vrouw. Heeft humor en is eerlijk tegenover anderen en zichzelf. Zij doet dingen weloverwogen, houdt van gezelligheid en een beetje reuring. Ze rookt niet en houdt op z'n tijd van een wijntje. Houdt ook van hardlopen. Kenmerk: 5383

Man, 48 jaar uit Antwerpen

Aantrekkelijke man, sportief gebouwd, 1m86. Zelfstandig ondernemer met passie voor zijn job. Gescheiden, 2 kinderen in co-ouderschap, 2 uit huis. Doorzetter, steeds positief, openhartig, behulpzaam, steeds met de glimlach, familiemens, harde werker, maar geniet ook graag van al het moois dat er bestaat. Droomvrouw = iemand met levenservaring, mag ouder zijn als hem. Sociale en vlotte, verzorgde vrouw die met plezier samen geniet ook van kleine dingen. Een dame met pit die weet wat ze wil

Man, 55 jaar uit Limburg

Motorfanaat uit het Zuiden van het land. Hij is iemand die graag met vrienden en bekenden afspreekt voor een hapje of een drankje en een gezellige avond. Thuis, op zichzelf weet hij zich ook wel te vermaken. Hij leest graag een goed boek en volgt de actualiteiten op de voet. 's Ochtends is hij regelmatig in het zwembad te vinden om een baantjes te trekken. Verder, ook een sport volgens hem, zit hij veel op de motor. Lange tochten door binnen en buitenland. Welke vrouw wil er mee?

Vrouw, 39 jaar uit Noord-Brabant

Zij heeft een spontaan, ontwapenend voorkomen. Is goed opgeleid en in het dagelijks leven Psycholoog bij een zorginstelling. Muziek is haar passie en als Opera zangeres (mezzosopraan) bij een klassiek kamerkoor voelt ze zich als een vis in het water. Daarnaast houdt ze van gezelligheid (uitgaan, uit eten, borrelen), van wandelen, fietsen en lezen. Graag komt zij in contact met een open, sociale, humoristisch man die net als zij nog graag kinderen zou willen. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Man, 59 jaar uit Flevoland

Creatieve duizendpoot. Bijna vijftig, maar nog volop actief. Hij heeft een creatief beroep waarin hij zich helemaal uit kan leven. Eerdere relaties liepen stuk op het feit dat hij best sterk karakter heeft. Als het botst, dan botst het goed. Datzelfde geldt voor de klik: als hij iemand mag, dan doet hij alles voor je. De laatste tijd is hij weinig op vakantie geweest. Hij zou graag een lieve, leuke vrouw ontmoeten. Een vrouw die vertroeteld wil worden.

Man, 59 jaar uit Flevoland

Lieve man met open blik, normaal postuur, grijs kort haar, bril en blauwe ogen. Hij kleedt zich modern/casual. Hij werkt als zelfstandige in de bouw. Rookt niet, houdt wel van een biertje/wijntje. Gescheiden en 3 volwassen kinderen. Hij is zeer sportief en ondernemend. Gaat er graag op uit en houdt van warmte, gezelligheid en creëert dit zelf ook graag. Zorgzaam, betrokken, lief en geduldig zijn een aantal eigenschappen die hij bezit. Hij zoekt een moderne, sportieve, sociale vrouw. Kenmerk:6276

Vrouw, 63 jaar uit Noord-Brabant

Liesbeth is 1.56 mtr. lang, heeft een normaal postuur, bruine ogen en grijs/zwart haar. Haar roots liggen in Suriname. Heeft een MBO/HBO niveau. Hobby's; wandelen, koken, reizen en naar de bioscoop gaan. Countrymuziek en muziek uit de jaren '60 en '70 hoort ze graag. Degene die bij haar past is romantisch, heeft een goed inlevingsvermogen en hecht waarde aan wederzijds respect. Leeftijd 60-70 jaar. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op.

Vrouw, 52 jaar uit Utrecht

Sprankelende, jonge uitziende vrouw, lang donker haar, blauwgrijze ogen. Ze is wat klein van stuk (1.60m), maar dat maakt haar niet minder mooi, heeft een normaal postuur, vrouwelijk gekleed draagt lichte make-up, een sportieve vrouw. Ze zoekt een liefdevol, onafhankelijk man met en een krachtige uitstraling, hij moet iets jeugdigs hebben, leeftijd 45 tot 55 jaar. Ze zoekt een aanvulling in haar leven, geen invulling, een volwaardige relatie, elkaars maatje kunnen zijn.

Man, 68 jaar uit Noord-Brabant

Amicale weduwnaar uit het Zuiden van Nederland. Sinds zijn pensioen heeft hij zich vol overgave gestort op het in kaart brengen en op peil houden van zijn verzamelingen. Belangrijk voor hem is om voorkomend te zijn, betrouwbaar en oprecht in een ander geënteresseerd. Hij heeft een lichamelijke beperking. Dat verhinderd niet onverlet vrolijk in het leven te staan en te genieten van de mooie dingen des levens. Hij is bourgondiër die graag buiten de deur eet.

Vrouw, 61 jaar uit Flevoland

Verzorgde vrouw met blauw/grijze ogen, half lang donkerblond haar. Modern en naar gelegenheid gekleed. Ze rookt niet, houdt wel van een wijntje/biertje. Ze heeft twee kinderen een leuke baan en is reislustig. Financieel onafhankelijk, ondernemend, zo nu en dan wat eigenwijs, creatief, sociaal en vrolijk. Zij houdt van spontane uitstapjes, zoals lekker uit eten, naar theater/bioscoop gaan, weekendjes weg, sporten, creatief bezig zijn. Zij zoekt een goed verzorgde man die actief is. Kenmerk: 6272

Man, 61 jaar uit Gelderland

Een joviale, vriendelijke en eerlijke man. Hij is 1 meter 88 bij een slank postuur, wit haar en grijs/groene ogen. Hij houdt van dieren, de natuur en actieve zonvakanties. Ton zou graag een maatje ontmoeten waar hij samen leuke dingen mee kan gaan doen, samen van de natuur kan genieten en op vakantie kan gaan. En als ze blij is om hem weer te zien. Bij voorkeur is zij ook een dierenvriend. Zijn motto is: Tevreden zijn met wat je hebt! Bel dan voor meer informatie naar 077 - 352 03 53.

Man, 76 jaar uit Friesland

Jong uitziende, ondernemende man, verzorgd uiterlijk groene ogen, draagt bril, kalend, kleedt zich sportief, is 1.75 lang, normaal postuur, Hij omschrijft zichzelf als een rustige man die wel graag praat. Hij houdt van mensen, geeft graag, kan moeilijk tegen onrecht. Hij is emotioneel, een gevoelsmens en heeft een brede belangstelling. Hij is gescheiden maar ook weduwnaar en hij heeft 1 zoon. Hij staat weer open voor het echte geluk. Hij ontmoet graag een verzorgde, leuke vrouw. Kenmerk: 44153

Vrouw, 60 jaar uit Noord-Brabant

Deze bijzondere vrouw is woonachtig in de omgeving Eindhoven. Ze is al enige tijd gescheiden en heeft twee volwassen kinderen. Zij is HR professional wat goed aansluit bij haar belangstelling in en voor mensen. Ze is sociaal, ondernemend, humoristisch en muzikaal (speelt in een band). Ze begeeft zich tussen mensen. Daarnaast houdt ze van sporten (fietsen). Ze zou graag in contact komen met een ondernemende, creatieve, aantrekkelijke man van haar eigen leeftijd. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Man, 41 jaar uit Noord-Brabant

Jonge ondernemer met een eigen bedrijf en grote liefde voor voetbal. Zelf voetballen, voetbal kijken, en ook de 'derde helft' in de kantine slaat hij niet over. Maar heeft ook genoeg andere interesses: internetten, uitgaan, motor rijden. Hij is iemand met veel energie, altijd druk bezig. Hij zoekt jonge, spontane vrouw die hem bij kan houden en ook een beetje toom kan houden als het moet.

Man, 55 jaar uit Gelderland

Lieve man, 186cm met normaal postuur. Hij is behulpzaam, zorgzaam, eerlijk, serieus en heeft humor. Hij maakt een verzorgde indruk, heeft kort donkerblond haar en bruine ogen. Hij houdt van uit eten gaan, theater, film (thuis), winkelen, fietsen, wandelen en stedentrips. Hij zoekt een: lieve, zorgzame, serieuze, eerlijke vrouw met humor. Kenmerk: 54263

Man, 54 jaar uit Zuid-Holland

Hij is een lange, goed verzorgde man met normaal postuur. Hij heeft donkerblond haar, blauwe ogen en is brildragend. Qua kledingstijl kleedt hij zich zowel sportief als naar gelegenheid. Is gescheiden en woont met zijn twee volwassen kinderen. Hij rookt en hoopt daar van af te komen. Mbo niveau. Hij is te omschrijven als zeer sociaal, eerlijk en oprecht maar ook bescheiden, zorgzaam, vrolijk en ondernemend. Is een gezellige prater, een romanticus, soms verlegen en gek op dieren.Kenmerk: 5385

Vrouw, 46 jaar uit Noord-Holland

Een spontane en vrolijke vrouw met een lieve glimlach, ze heeft een Aziatisch uiterlijk. Ze is 1,54 m. en volslank gaat casual gekleed, heeft donker haar schouderlengte en gebruikt weinig make-up. Ze is betrouwbaar, eerlijk en open. Ze is moeder van een dochter van 8 jaar. Gaat graag naar buiten en houdt dan ook erg van natuur en het buitenleven. Ze zoekt een lieve, verzorgde en betrouwbare man, Belangrijk dat hij goed in het leven staan, vrolijk is, sociaal en open. Niet rokend.

Man, 39 jaar uit Utrecht

Grote man van 190m, met normaal tot grofgebouwd postuur, bruine ogen, zijn haar is donker van kleur.Hij gaat sportief tot casual gekleed, hij houdt van een goede uiterlijke verzorging. Hij is tevreden met zichzelf en noemt zichzelf een knuffelbeer, hij is jong van geest. Karaktereigenschappen: een rustig, zacht persoon,sociaal, vriendelijk, zorgzaam, heeft humor,lief, eerlijk,een harde werker en is romantisch aangelegd. Zoekt een lieve, christelijke vrouw tussen de 30 tot 42 jaar die niet rookt.

Man, 39 jaar uit Noord-Brabant

GESLAAGD - NIET MEER BESCHIKBAAR Hij woont in de regio Tilburg, is 1.75 lang en heeft een sportief postuur. Hij is zelfstandig ondernemer en runt een goedlopend hotel restaurant. In zijn vrije tijd rijdt hij graag met de motor, voetbalt hij met vrienden (op recreatief niveau) of gaat hij een avondje uit. Hij is open, eerlijk en onderhoudend en zou graag in contact komen met een leuk vrouw die net als hij ook een kinderwens heeft. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Vrouw, 42 jaar uit Groningen

Vrouw van begin 40. Zij heeft twee kinderen met wie ze samenwoont in een leuk appartement. Uitgesproken hobbies heeft ze niet. Daarvoor is ze te druk met werk, huishouden en de meiden. Of toch: koken doet ze heel graag en met passie. Verder houdt ze veel van dieren en van buiten bezig zijn. Haar ideale vakantie ziet er als volgt uit: ergens een huisje huren, en dan samen de kinderen, honden en partner(!?) lange wandelingen maken. Zij ziet er aardig uit, heeft een normaal postuu en rookt niet.

Vrouw, 59 jaar uit Noord-Brabant

Deze vrouw, 59 jaar bekleedt een verantwoordelijke baan in de zorg. Ze woont in de regio Eindhoven, is 1.72 lang en heeft vier kinderen. Een vrouw die heel toegankelijk is. Ze heeft dan ook een fijne vriendenkring en een warme band met haar kinderen en kleinkinderen. Haar vrije tijd besteedt ze aan diverse hobby's zoals schilderen, wandelen en het theater. Graag wil ze met een leuke man, uit de regio, genieten van al het moois het leven te bieden heeft. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Man, 59 jaar uit Overijssel

Vrolijke, humorvolle man, groen/bruine ogen, draagt een snor, maar die mag eraf, kalend, grijs haar, mooi verzorgd gebit. Zijn karakter: lief, rustig, behulpzaam, levensgenieter, meegaand, staat open voor veel dingen, kan soms wat eigenwijs of over enthousiast zijn. Hij werkt als loodgieter/cv monteur. Hij kleedt zich meestal casual. Hij is weduwnaar en heeft geen kinderen. Hij geniet van zijn trouwe Labrador. Kenmerk:44150 Hij houdt van: klussen in huis, zelf meubels maken, eten koken, af e

Man, 48 jaar uit Limburg

Aantrekkelijke, jong ogende man. Leuke, verantwoorde baan die hij gedreven uitvoert. Diepgang, doorzettingsvermogen, trouw, loyaliteit en empathie zijn kenmerken. Rust in de natuur,staat open voor spiritualiteit. Kookt graag, geniet om samen heerlijk te tafelen met een lekker glas wijn. Fietsen en wandelen in de natuur, reizen daar ligt zijn passie. Het avontuur roept hem. Enthousiast, joviaal, leuk gevoel voor humor en lachen, dat is wat zijn leven kleurt. Wil jij hem ontmoeten?

Man, 36 jaar uit Zuid-Holland

Lieve,gezellige,rustige,zorgzame slanke grote 1.86m man, zoekt een vrolijke, open, positief ingestelde en gezellige, spontane vrouw rond de 28 tot 36 jaar.Een vrouwelijke vrouw met een normaal postuur en naturel uitstraling, een echte Hollandse vrouw die ook een beetje pit heeft. Deze leuke man is vader van 2 dochters. Hij is een echte ondernemer en aanpakker, hij kent zijn verantwoordelijkheden en is gedreven in alles wat hij doet.Hij hoopt weer een maatje te vinden en samen gelukkig te worden.

Man, 58 jaar uit Noord-Holland

Verzorgde, spontane en enthousiaste man; 1.70m, normaal postuur, kort witgrijs/kalend haar, is goedlachs, heeft heldere blauwe ogen en draagt een modern brilmontuur. Overwegend casual modern gekleed. Werkzaam in de staalindustrie; geen kinderen.Hij houdt van: het thuis gezellig maken, sociale contacten onderhouden, terrasje pakken, fietstochtje, uit eten, wandelen, musea en dagjes weg. Brede muzieksmaak; o.a. jazz & Ned.-talig. Vakantie; stedentrips of busreizen in Europa. Kenmerk: 6444

Vrouw, 65 jaar uit Friesland

Sociale, verzorgde vrouw, slank postuur, half lang donkerblond haar, groene ogen, vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed. Weduwe, 2 kinderen waar ze goed contact mee heeft. Hbo-niveau. Heeft altijd gewerkt. Op dit moment nog zelfstandig en part-time, zodat ze ook kan genieten van haar vrijheid. Ze rookt niet, houdt wel van een lekker wijntje. Ze is zeer trouw en hecht waarde aan vriendschappen en de mensen om haar heen en laat dit ook merken. Verder kookt ze graag. Kenmerk: 6273

Man, 47 jaar uit Noord-Holland

Hij is een rustige, spontane en lieve man met een normaal postuur. Hij heeft hele mooie bruine ogen. Is kalend en heeft een snor. Vader van twee grote dochters en gek op zijn hond. Zelfstandig ondernemer. Hij is zorgzaam, gezellig en een gevoelsmens. Verder is hij een sociale en eerlijke man, een gezellige prater (met Amsterdamse humor) en kan ook goed luisteren. Doorgaans is hij vrolijk, heeft geen last van een ochtendhumeur. Is een harde werker. Mbo-niveau. Kenmerk: 5387

Vrouw, 43 jaar uit Noord-Holland

Vrolijke, blonde Hollandse vrouw van even over de veertig. Zij is moeder van twee schoolgaande kinderen werkt in een kapsalon. Vriendinnen zeggen van haar dat ze een gezellige praatster is en makkelijk in de omgang. Toch zeker ook geen leeghoofd. Ze houdt ervan om behalve talkshows ook naar allerlei tv documentaires te kijken en daar lang over na te praten. Ze doet aan fitness, ziet er goed uit, rookt niet en drinkt af en toe een glaasje op een terrasje of thuis op de bank.

Man, 43 jaar uit Zeeland

Romantische veertiger, muziekliefhebber. Door zijn werk als vertegenwoordiger voor de detailhandel is hij veel in contact met klanten en onderweg in het land. Hij is iemand die de kat eerst uit de boom kijkt. Hij heeft geen kinderen, maar zou er misschien nog wel willen. Niet per se, we zien wel wat het leven brengt. Dat is ook een beetje zijn levensinstelling: niet van alles eisen en willen, maar gewoon genieten van dingen die er zijn.

Man, 68 jaar uit Overijssel

Vriendelijke, aardige, spontane man met humor, kijkt beetje kat uit de boom, wil geen mensen kwetsen en treedt liever niet op de voorgrond. Hij is een beetje stevig qua postuur, kleedt zich het liefst in overhemd met spijkerbroek, in een pak zie je hem alleen bij speciale gelegenheden, hij draagt een snor, is wat kalend en heeft blauwe ogen. Hij is gescheiden, heeft 3 volwassen kinderen en hij geniet van al zijn kleinkinderen. Huisdieren heeft hij niet, maar houdt wel van honden. Kenmerk: 44155

Man, 71 jaar uit Noord-Holland

Aardige, vooral ook sociale man met normaal postuur, nette baard, blauw/grijze ogen, donker/grijzend kort haar. Over het algemeen sportief gekleed. Hij is gescheiden en heeft 2 volwassen kinderen en 5 kleinkinderen.Is altijd met plezier als onderzoeker werkzaam geweest. Hbo/acad.niveau, rookt niet en drinkt als het gezellig is wel eens een biertje. Verder is hij sportief, bedachtzaam, ruimdenkend en zorgzaam.Hij zoekt: een niet rokende vrouw met een warm innerlijk. Kenmerk: 6278

Man, 51 jaar uit Zeeland

Aantrekkelijk, groot, slank, bruine ogen en grijzend. Een stijlvolle man en vader van 1 studerende zoon. Hij genoot een hoge opleiding en heeft een uiitdagende job bij een multinational. Hij wenst graag zijn leven te delen met een leuke, verzorgde dame, met kinderen. J. is een sociale en openhartige, betrouwbare man. J is sportief EN niet-roker. Hij houdt van tennis, (race)fietsen, hardlopen, reizen en muziek. Droomvouw is sportief, slank en verzorgd, houdt van kinderen en wil genieten.

Man, 55 jaar uit Noord-Brabant

Verzorgde, eerlijke, behulpzame, serieuze en attente man. Heeft een normaal postuur, groene ogen en kort/kalend donkerblond haar. Hij heeft een dochter van 16 jaar en een vaste baan. Hij houdt er van om er samen met de auto op uit te trekken naar een leuke stad en ergens iets te eten, drinken, muziek luisteren. Hij zoekt een serieuze, eerlijke, verzorgde, lieve vrouw tot 60 jaar. Beiden mogen ook hun eigen dingen hebben. Kenmerk: 54279

Man, 47 jaar uit Noord-Brabant

Leuke man, vriendelijke uitstraling, kort getrimd baardje en snor, kort donker haar, 1.94m, normaal postuur, klein buikje, casual en naar gelegenheid gekleed. Hij is monteur, eigen woning smaakvol ingericht. Hij rookt niet en drinkt alleen bij gelegenheid. Heeft diverse vriendinnen gehad maar geen vaste relatie. Hij houdt van huisdieren maar heeft er zelf geen. Hij is rustig, maar ook een geanimeerde prater, direct, plichtsbesef, zorgzaam, lief, behulpzaam met grenzen. Kenmerk: 59196

Man, 75 jaar uit Zuid-Holland

Verzorgde, leuke man met een vertrouwde uitstraling, normaal postuur, 1.84m lang, naar gelegenheid gekleed, meestal spijkerbroek met overhemd en colbert. Kort grijs haar, blauwe ogen. Gescheiden, 3 kinderen, 4 kleinkinderen. Eigen grote woning, niet rokend. Hij had een groot bedrijf met veel personeel. Verder is hij amicaal, actief, verzorgd, netjes, een entertainer, muzikaal, zorgzaam en attent. Hij houdt van muziek en is zanger (jaren 60). Hij heeft een eigen YouTube kanaal. Kenmerk: 59198

Vrouw, 57 jaar uit Noord-Brabant

Een vlotte, verzorgde vrouw met een open uitstraling, 1.60m met normaal postuur, blond krullend haar, vrouwelijk casual gekleed. Rookt niet. Ze is gescheiden, 2 kinderen uitwonend. Ze werkt als secretaresse voor de overheid. Ze woont in een modern appartement met moderne inrichting. Ze heeft een rijbewijs en een auto. Verder is ze rustig, zorgzaam, een doorzetter, vriendelijk, dienstverlenend, precies, secuur, netjes, verzorgd, geen rommel in huis, volgzaam en initiatief nemend. Kenmerk: 59201

Man, 59 jaar uit Zuid-Holland

Leuke man, open uitstraling, 1,80 m lang, normaal postuur, blond stekelhaar, blauwe ogen, stralende lach, modern casual gekleed. Tuinder in glasgroenten. Rookt shag, drinkt in het weekend een biertje. Gescheiden, 3 kinderen in de twintig en een hond. Hij is ondernemend, loyaal, een gezelligheidsmens, lief, sociaal, behulpzaam en perfectionistisch. Hij houdt van fietsen, feestjes, voetbal, formule 1, moto GP, varen, strand, kooikarpers. Hij zoekt een moderne vrouw, max. 60 jaar. Kenmerk: 59157

Man, 54 jaar uit Noord-Brabant

Hij woont in de regio Eindhoven, gescheiden en 2 kinderen, is 1.70 lang en heeft een aantrekkelijk, charmant voorkomen. Hij is (zelfstandig) medisch specialist. Hij heeft een passie voor koken en wijnen en houdt daarnaast van sport (tennis), kunst en muziek. Met zijn toekomstige partner wil hij graag veel gaan reizen. Zijn ideale vrouw is charmant, intelligent, onderhoudend, heeft een brede interesse en wil, net als hij, nog veel van de wereld zien. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Man, 37 jaar uit Zuid-Holland

Vlotte man, ondernemend, iemand die van het leven in de stad houdt. Na een opleiding op MBO-niveau intern doorgeleerd. Nu een managementsfunctie op HBO-niveau. Hij is een doorzetter, gedreven, zakelijk, no-nonsense. Hij houdt ervan als een vrouw zich goed weet te presenteren, er leuk uitziet en over dingen mee kan praten. Eigen mening is leuk, teveel eigen mening niet. Dansen doet hij graag, dus dames, laat van je horen.

Vrouw, 60 jaar uit Noord-Brabant

Zij woont in 's Hertogenbosch, is sinds 2011 gescheiden en heeft geen kinderen. Ze is 1.67 lang en heeft een normaal postuur. Ze werkt als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en besteedt haar vrije tijd graag aan koken, bridgen, sport en diverse andere activiteiten buitenshuis. Centraal staat 'genieten'. Zij zou graag in contact komen met een man die goed ontwikkeld is, net als zijzelf actief is en houdt van gezelligheid. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Vrouw, 45 jaar uit Noord-Holland

Goedlachse, lieve en toegankelijke vrouw van 1.65m met volslank tot gezet postuur. Ze heeft kort grijs haar, blauwgrijze ogen, is brildragend en heeft een open uitstraling. Verzorgd en overwegend casual gekleed. Werkzaam bij een internationaal ingenieursbedrijf, geen kinderen. Zij houdt van haar familie, fotoalbums maken, Netflixen , lezen (thrillers), denksportpuzzels oplossen. Erop uit, dagjes weg en culturele/museale uitstapjes. Zij zoekt een humorvolle, ondernemende man. Kenmerk: 6445

Man, 59 jaar uit Friesland

Rustige, kale man, 1.74m, blauwe ogen, bril. Hij kleedt zich casual. Is weduwnaar en heeft 1 volwassen dochter. Ik werkzaam in de metaalsector. Kijkt eerst de kat uit de boom, houdt van gezelligheid , is eerlijk en open. Drinkt soms een biertje of een wijntje en rookt niet. Hij houdt van: (open lucht)concerten, een terrasje pakken, fietsen & wandelen, zee, tv kijken. Hij zoekt een (vol)slanke vrolijke vrouw die haar verleden heeft verwerkt. Ze is ondernemend . Kenmerk: 6269

Man, 66 jaar uit Noord-Brabant

Sociale en enthousiaste man met een fit voorkomen. Hij heeft een normaal postuur, donkerblond kort geknipt haar, blauwe ogen en een sympathieke uitstraling. Zijn kledingstijl is casual en verzorgd. Zijn karakter is te omschrijven als positief, verbinder, makkelijke prater, gevoelig en toegankelijk. Hij gaat er graag op uit maar vindt het ook prettig om thuis te zijn. Drinkt dagelijks een rum cola of een speciaal biertje en hij is een matige roker. Hij zoekt een actieve vrouw. Kenmerk: 5675

Man, 40 jaar uit Noord-Brabant

GESLAAGD - NIET MEER BESCHIKBAAR Hij woont in de regio Tilburg en heeft geen kinderen. Hij is 1.93 lang en heeft een charismatisch voorkomen. Hij is Universitair opgeleid en een vooraanstaand Advocaat bij een succesvol advocatenkantoor. In zijn vrije tijd gaat hij graag sporten (tennis, hardlopen), uit eten of naar het theater. Deze open minded persoon komt graag in contact met een spontane, ondernemende vrouw die ook nog graag een gezin wil stichten. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Vrouw, 57 jaar uit Flevoland

Geïnteresseerde, leergierige vrouw met donkerblond, krullend haar, groen/blauwe ogen. Ze kleedt zich casual en naar gelegenheid. Ze rookt niet en drinkt bij gelegenheid een wijntje. Heeft geen kinderen, wel een leuke baan en heeft diverse studies gevolgd. Ze heeft humor, is zorgzaam, attent en reislustig. Kan zich goed inleven en staat zonder vooroordelen in het leven. Zij houdt van:wandelen, (natuur) documentaires, Engelse detectives, lezen, zee, bossen, musea, uit eten . Kenmerk: 6274

Vrouw, 49 jaar uit Zuid-Holland

Zij is een leuke vrouw om te zien, ze kleedt zich vrouwelijk in een casual verzorgde stijl, heeft halflang donkerblond haar, blauwe ogen en een open vriendelijk gezicht. Ze werkt in het onderwijs, heeft geen kinderen. Hbo niveau. Ze is enthousiast, sociaal, spontaan en heeft een eigen mening. Ze is gevoelig, attent, eerlijk en houdt van gezelligheid. Zij kan goed relativeren, zal niet gauw oordelen, houdt rekening met anderen en je zal haar niet snel geïrriteerd of boos krijgen. Kenmerk: 5388

Man, 58 jaar uit Noord-Brabant

GESLAAGD - NIET MEER BESCHIKBAAR Hij woont in Eindhoven, gescheiden en 5 kinderen, is 1.80 lang, donker haar en een normaal tot sportief postuur. Hij is Commercieel Directeur bij een technisch bedrijf. In zijn vrije tijd sport hij (hardlopen) en brengt hij graag tijd door met zijn kinderen. Deze charmante, intelligente en spontane man komt graag in contact met een verzorgde, goed ontwikkelde vrouw die net als hij houdt van het buitenleven en van gezelligheid. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Man, 58 jaar uit Friesland

Geïnteresseerde man met blauw/grijze ogen, kaal,1m79, normaal postuur. Kleedt zich casual/modern en draagt een bril. Hij is geruime tijd geleden gescheiden, heeft een leuke baan en is een echte levensgenieter. Heeft een grote vriendenkring waar hij veel mee onderneemt. Met (klein)kinderen en naaste familie heeft hij een goede band. Hij staat positief in het leven, heeft humor en is toegankelijk. Hij zoekt een vrouwelijke, zelfstandige vrouw met een Bourgondische instelling. Kenmerk: 6271

Man, 44 jaar uit Overijssel

Goed uitziende, charismatische man van 1.88m lang, met een mooie donkere haardos, licht blauwe ogen. Hij heeft een normaal postuur, gaat casual, netjes gekleed. Hij heeft iets ontwapenends,een vertrouwde uitstraling, hij geeft je een veilig gevoel.HBO+ ,hij heeft een eigen onderneming. Trotse vader van 2 kinderen 8-6 jaar. Zoekt een vrouw die klasse heeft en een bepaalde elegantie en flair, met een sprankelende en jeugdige uitstraling, in de leeftijd van 40 tot 48 jaar met een normaal postuur.

Man, 69 jaar uit Limburg

Leuke man met een verzorgd uiterlijk en naar gelegenheid gekleed. Is volslank, heeft blauw grijze ogen, kort grijs haar en draagt een bril. Hij had een technisch beroep. Inmiddels is hij gepensioneerd en heeft zijn leven goed op orde. Soms rookt hij nog maar is al aan het stoppen. Hij drinkt bier, wijn, borrel. Is gescheiden na een lang huwelijk. Hij zoekt een lieve, rustige vrouw. Zorgzaam, initiatief nemend en verder een beetje hetzelfde als hij is en makkelijk in de omgang. Kenmerk: 59186

Man, 28 jaar uit Noord-Brabant

Jonge man van 1.78m met een slank postuur, casual gekleed, groene sprekende ogen en zwart kort stekelig haar.Hij is een eerlijke, spontane, gevoelige, ondernemende man die niet graag stil zit, als hij iets wil dan gaat hij daar ook voor. Hij is behulpzaam en helpt graag een handje mee waar hij kan. Hij zoekt een lieve, leuke, vrouw in de leeftijd van 22 tot 32 jaar een trendy vrouw die met de tijd mee gaat, eigen mening heeft, niet te verlegen, eerlijk, iemand die lekker vlot en ondernemend is.

Man, 58 jaar uit Noord-Brabant

Een leuke ondernemende, verzorgde man, casual of naar gelegenheid gekleed, 1.86m met een normaal postuur. Zijn haar is krullend grijs, blauwe ogen. Hij werkt als projectontwikkelaar en jurist (universitair). Geen roker, regelmatige drinker. Hij is gescheiden en heeft 2 kinderen waarvan de jongste van 21 jaar bij hem woont. Hij woont in een woonboerderij met stallen, paarden en een weiland. De inrichting is landelijk. Hij zoekt een vrouw die houdt van het buitenleven houdt. Kenmerk: 59188

Vrouw, 47 jaar uit Zuid-Holland

Deze sprankelende, spontane, innemende vrouw is 1.60 lang en woont in de omgeving Rotterdam. Ze heeft een zoon van 16 en is zelfstandig ondernemer in de dienstverlenende sector. Een drukke baan maar desondanks heeft ze vele hobby's zoals paardrijden, wandelen (met de hond) en uitgaan. In haar leven staat 'genieten' centraal. Graag komt ze in contact met een stoere, actieve, extraverte man die net als zij van gezelligheid houdt en ook graag 'buiten' is. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Man, 46 jaar uit Belgisch Limburg

W. is zelfstandig,bouwkundig ingenieur. Bouwen is zijn passie, van uit niets iets moois creëren, is zijn passie. Tot op heden had zijn carrière voorrang maar nu wil W. graag een betekenisvolle relatie aangaan. Een verzorgde man, casual gekleed. Zachtaardig, vastberaden,rustig en stil met droge humor. Houdt van dieren, geniet van een wandeling, citytrip en de natuur, lekker gaan eten. Droomvrouw = mooi verzorgd, is zichzelf, zelfstandig en ondernemend en is niet bang van paarden of andere dieren

Vrouw, 32 jaar uit Noord-Brabant

Leuke jonge, zachte vrouw met een opgeruimd karakter. Zij werkt in de ouderenverzorging, en staat dus klaar voor anderen, zij die hulp behoeven. Dat doet ze graag. Het kan soms best wel eens zwaar werk zijn, maar de voldoening uit het contact met de ouderen geeft veel terug. Zij is op zoek naar een leuke man. Niet iemand met kapsones. Een eerlijke, betrouwbare kerel. Een maatje meer mag best van haar.

Man, 48 jaar uit Noord-Brabant

Deze ondernemende man woont in de regio Tilburg. Hij heeft 3 zoons. Mede door zijn lengte (1.93) een imposante verschijning. Hij runt een succesvol bedrijf in de dienstverlenende sector. Naast deze drukke baan maakt hij graag tijd voor zijn hobby 's. Zijn grote passies zijn 'koken' en 'wijnen'. Om in shape te blijven daagt hij zichzelf regelmatig uit voor een flinke tour op de racefiets. Voor hem is intelligentie, humor, daadkracht en ondernemerschap belangrijk. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Vrouw, 67 jaar uit Zuid-Holland

Zij is een rustige, charmante vrouw met een warme uitstraling, die er jaren jonger uit ziet dan haar leeftijd. Zij heeft lang donkerblond, licht krullend haar. Verder heeft zij hele mooie groen-grijze ogen, een vriendelijk gezicht met een mooi gebit, een slank postuur en kleedt zich normaliter casual/sportief en naar gelegenheid. Ze is een gelukkig mens, doet geen ondoordachte dingen, is ondernemend en houdt van spontane acties. Zij zoekt een verzorgde, spontane man met humor. Kenmerk: 5389

Man, 30 jaar uit Friesland

Tjeerd een jonge man met donkerblond haar, groen-blauwe ogen, goed postuur en vlot/casual gekleed. Werkt als installatiemonteur, heeft een gezellige vriendenkring en een leuke woning. Hobby's; auto, motorsport. Hij geniet van het leven maar vindt het nog veel leuker om dat samen met jou te doen. Ben jij rond de 30, positief ingesteld, eerlijk, betrouwbaar en mis je nog iemand naast je aarzel dan niet en neem contact op met Stichting Date

Vrouw, 35 jaar uit Noord-Holland

Slanke, exotisch uitziende vrouw van 1.73m met lang bruin haar en bruine ogen. Is intelligent, temperamentvol, zorgzaam, creatief en gevoelig. Ze werkt als stagecoördinator op een universiteit. Houdt van dansen (salsa of stijldansen), muziek en fotografie. Ben jij die intellectuele, breed geïnteresseerde, sportieve, extraverte en verzorgde man met een kinderwens die net als haar een hart heeft voor mens en natuur? Bel dan voor meer informatie naar: 077 - 352 03 53

Vrouw, 36 jaar uit Zuid-Holland

Vlotte, ondernemende, intelligente assertieve jonge vrouw die weet wat ze wil. Is 1.65m lang met halflang bruin haar en bruine ogen. Mooie lach en warme uitstraling. Ze houdt van gezellig afspreken met vriendinnen, uit eten gaan, wandelen in de natuur, musea bezoeken, op vakantie gaan of juist lekker thuis zitten met een boek of tv. Ben jij die ambitieuze, avontuurlijke en intellectuele man die zij zoekt zonder kinderen (maar met kinderwens)? Bel dan voor meer informatie naar 077 - 352 03 53.

Vrouw, 63 jaar uit Noord-Brabant

Een vrolijke, leuke vrouw met blond kort haar, brildragend, casual of naar gelegenheid gekleed, mooie lach, volslank postuur, 1.60m. Werkt in psychiatrisch ziekenhuis. Ze rookt niet, drinkt bij gelegenheid. Weduwe, 1 kind, woont in eengezinswoning, inrichting gezellig en netjes. Ze is een boerendochter en weet van aanpakken. Ze is nuchter, communicatief sterk, amicaal, actief, bourgondisch, niet materialistisch, reislustig. Ze zoekt een man tussen de 60 en 65 jaar. Kenmerk: 59195

Vrouw, 54 jaar uit Antwerpen

R.: aantrekkelijke, slanke, jong ogende dame.(ziet er max 40 uit) Ze is Nederlandse met Indische roots . Is onderneemster, gescheiden, zonder kinderen, staat echter open voor een partner met kinderen. R. komt tot rust in de natuur, houdt van tuinieren, wandelen, yoga, reizen, cultuur,koken. Ze is dynamisch, creatief, ambitieus en gevoelig. Droomman = representatief en verzorgd. Intelligent, communicatief, betrouwbaar, recht-toe-recht-aan. Hij zoekt warme, liefevolle langdurige relatie.

Vrouw, 40 jaar uit Noord-Holland

P (40) aantrekkelijke vrouw (buitenlandse origine). Ze is hoog opgeleid en heeft een uitdagende baan Ze is een zelfstandige stabiele dame die haar leven met haar zoontje goed op orde heeft. Vrouwelijke verschijning, empatisch, recht door zee die goed kan relativeren. P. leest graag omtrent psychologie. Levensgenieter met passie voor koken, Sport regelmatig en houdt van reizen. Zoekt man die goed gesprek kan voeren -Nederlander, sportief, goede opleiding, verzorgd en jong van geest (max 47)

Man, 50 jaar uit Zuid-Holland

Hij is een rustige, eerlijke en zorgzame ondernemer (boer) met een normaal postuur, hij heeft groen-bruine ogen en een vriendelijke, open en sportieve uitstraling. Hij kleedt zich casual en verder naar gelegenheid. Hij is sinds enkele jaren gescheiden en heeft drie jonge kinderen. Zelf rookt hij niet en zou het fijn vinden als zijn toekomstige partner ook niet rookt. Mbo-niveau.Verder is hij een familiemens, gezellig en kan een hoop hebben. Hij zoekt een pittige vrouw. Kenmerk: 5384

Vrouw, 38 jaar uit Gelderland

L. (38) provincie Gelderland L. is een empatische en loyale jonge vrouw Brunette, slank en aantrekkelijk. Beauty met brains. (arts) L. is een doorzetter, sociaal, een luisterend oor. Ze heeft alle puzzelstukjes klaar, nu is het tijd voor de grote liefde ... Graag een man die kan communicren, leuke vorm van humor, die echt voor een relatie wil gaan en met kinderwens.

Vrouw, 37 jaar uit Limburg

G. is een leuke, goed uitziende vrouw. Aan het bijscholen wil graag werken als begeleidster bij mensen met een beperking. Daar ligt haar hart. G. is zorgzaam, lief, gevoelig en emotioneel. Ze is een harde werker en gaat helemaal ergens voor. Hartelijk, sociaal en vriendelijk en zachtaardig. Ongehuwd, geen kinderen. Droomman = open en eerlijk, neemt zijn verantwoordelijkheid, toont initiatief, en wil samen gaan voor een liefdevolle relatie op basis van gelijkwaardigheid en eerlijkheid.

Vrouw, 47 jaar uit Limburg

S. is een aantrekkelijke goed geklede slanke dame. Ongehuwd, zonder kinderen. Heeft een uitdagende job bij de overheid. Sportief, spontaan, betrokken, gevoelig, betrouwbaar, opgewekt, vrolijk en behulpzaam. S.houdt van hardlopen, reizen, sportief bezig zijn. Altijd in voor gezelligheid, een wijntje, kaarsje en een vleugje romantiek. S. is een echt familiemens. Droomman = goeduitziend, sportief; moderne man met gelijkwaardig niveau die goed kan relativeren en samen aan een relatie wil werken.

Vrouw, 39 jaar uit Zuid-Holland

Mooie, charmante en slanke basisschoollerares met lang bruin haar en sprekende bruine ogen. Is intelligent, sportief en heeft veelzijdige interesses. Ze omschrijft zich als een echt mensen-mens en houdt erg van gezelligheid. In haar vrije tijd doet zij aan theatersport, hardlopen, koken, lezen en tv kijken. Ben jij die intelligente, levenslustige, zorgzame, en zelfstandige man die zij zoekt en heb je daarnaast ook nog een kinderwens? Bel dan voor meer informatie naar 077 - 352 03 53

Vrouw, 59 jaar uit Gelderland

Spirituele vrouw uit omgeving Nijmegen. Vrouwelijke, eerlijke, behulpzame, ondernemende en verzorgde vrouw met een normaal postuur, (half)lang bruin haar en grijs/groene ogen. Zij is een mensen mens en geïnteresseerd in anderen. Heeft 1 volwassen uitwonende dochter. Zij houdt van: samen leuke dingen ondernemen (reizen), spirituele dingen en een goed gesprek.Zij zoekt een betrouwbare, ondernemende, attente, betrokken, verzorgde man die humor, diepgang en relativeringsvermogen heeft. Kenmerk:54282

Vrouw, 39 jaar uit Noord-Brabant

Deze vrouw woont in de regio Eindhoven is spontaan en ontwapenend. Zij is academisch geschoold en in het dagelijks leven Psycholoog bij een zorginstelling. Muziek is haar passie en als Opera zangeres in een klassiek kamerkoor voelt ze zich als een vis in het water. Daarnaast houdt ze van gezelligheid (uit eten, borrelen), van wandelen, fietsen en lezen. Graag komt zij in contact met een open, sociale, humoristisch man die net als zij nog graag kinderen zou willen. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Vrouw, 46 jaar uit Noord-Brabant

Deze hartelijke en charmante dame van 1.72 lang woont in Tilburg. Zij heeft twee kinderen van 11 en 14 jaar. Ze is goed opgeleid en werkt als Organisatie Adviseur binnen het vakgebied HR. Zij is actief en creatief en tot op zekere hoogte avontuurlijk. Zo vindt ze 'kitebuggyen' geweldig vanwege de snelheid en vanwege 'de buitenlucht'. Graag wil ze kennismaken met een spontane, intelligente, empatische man die net als zij nog veel wil ontdekken en ondernemen. Voor meer info: 040 - 222 31 33

Vrouw, 54 jaar uit Zuid-Holland

Leuke vrouw met een stralende lach. Werkzaam in het bibliotheekwezen, dus veel in contact met mensen, jong en oud. Ze heeft een dochter die in het buitenland studeert, houdt van romantische klassieker muziek, lekker eten en doet ook aan handwerken en borduren. Altijd vrolijk en opgewekt, makkelijk in de omgang en serieus als het moet.

Vrouw, 57 jaar uit Noord-Brabant

Spontane, vrolijke vrouw, met een mooi gezicht, vol korte blond haar, blauwe ogen. Lengte 1.69m met een normaal tot volslank postuur, gaat casual gekleed. Ze heeft een leuke uitstraling, mooie lach en een vriendelijk gezicht. Ze zoekt een verzorgde, vrolijke, ondernemende, lieve man van 53 tot 60 jaar, casual gekleed met een mooie uitstraling. Een man met humor die van gezelligheid houdt en die op zijn tijd ook ernstig kan zijn, die haar met respect behandelt. Ze rookt niet.

Man, 39 jaar uit Friesland

Jonge agrariër uit het Noorden van Nederland. Aan sport doet hij niet veel. Van zichzelf al genoeg lichaamsbeweging. En hobbies? Zijn werk is zijn hobby. Hij is eigenlijk allround agrarisch ondernemer. Hoewel hij niet een ouderwetse boerderij heeft, is hij wel een echte dierenvriend met ook veel dieren in en om het huis. Hij is een rustige, hardwerkende man, die als hij eenmaal loskomt heel geestig uit de hoek kan komen. Een buitenmens die het ook binnen graag knus heeft.

Vrouw, 40 jaar uit Gelderland

Snelle, temperamentvolle, vrouw, recht door zee, aanpakker, doorzetter, gelijkmatig, ook kwetsbaar, zich veilig voelen om goed te kunnen functioneren en communiceren is belangrijk voor haar. Ze is volslank, heeft blauwe ogen, half lang donkerbruin haar, draagt een opvallende bril, kleedt zich casual. Hbo/universitair/ niet rokend. Zij houdt van haar dochter van 4,5 jaar, lezen van romans, studiemateriaal, levensbeschouwelijke boeken, creatief bezig zijn. Kenmerk: 44133

Man, 56 jaar uit Zuid-Holland

Verzorgde, leuke, vlotte, jongensachtige man van 1.80m met een slank postuur, blauw groene ogen, brildragend en casual netjes gekleed. Moderne broek met een mooi overhemd. Hij is transportondernemer, gescheiden, 3 kinderen, 1 kleinkind. Woont in een eigen woning met een landelijke inrichting. Hij is amicaal, maar ook wel afwachtend, netjes en verzorgd, zorgzaam en punctueel. Hij maakt bewuste keuzes en in een relatie is hij gelijkwaardig. Hij zoekt een breed geïnteresseerde vrouw. Kenmerk: 59192

Vrouw, 63 jaar uit Flevoland

Jeugdige, aantrekkelijke vrouw 1.62m, bruine ogen, donker half lang haar en normaal postuur. Vrouwelijk en naar gelegenheid gekleed. Onderneemster in hart en nieren. Ze rookt niet, kan wel genieten van een lekker etentje met een goed glas wijn. Prima contact met familie, kinderen en kleinkinderen. Ze is een warme persoonlijkheid, geïnteresseerd en gastvrij. Kan zich goed in anderen verplaatsen en is een mensen mens.Ze houdt van lekker uit eten gaan en/of een terrasje pakken. Kenmerk: 6270

Vrouw, 72 jaar uit Limburg

Riet is 1.75 mtr. lang, heeft een normaal postuur, lichtblauwe ogen, kort grijs haar en is brildragend. Ze heeft met veel enthousiasme een confectiebedrijf gerund maar nu doet ze vrijwilligerswerk. Riet houdt van musicals, luisteren naar muziek van o.a. Robert Long en gaat graag op vakantie. Italië is een geliefde bestemming. Riet heeft twee kinderen en kleinkinderen. Ze gaat graag een goed gesprek aan, geniet van het leven en is spontaan. Met iemand genieten is uiteraard fijner.

Vrouw, 30 jaar uit Drenthe

Jonge alleenstaande moeder. Zij heeft een dochtertje van 5 jaar oud. Zij werkt part-time en is als vrijwilligster actief bij (sport)evenementen. Houdt van lezen (fantasy), films en tv kijken. Ze gaat modieus gekleed en gaat graag shoppen. Zij zoekt een zorgzame man, iemand die zijn wildste haren kwijt is, betrouwbaar en met een verzorgd uiterlijk.

Man, 46 jaar uit Limburg

Ondernemende weduwnaar, 185cm, normaal postuur. Hij is verzorgd, sociaal, behulpzaam. Heeft kort donkerblond haar en blauwe ogen, kleedt zich casual en maakt een representatieve indruk. Heeft geen kinderen maar vindt kinderen wel leuk. Hij houdt van: theater, muziekevenementen, sauna, uit eten, thuis gezellig maken. Staat open voor ideeën m.b.t. vakanties en stedentrips. Hij zoekt een verzorgde vrouw met goed karakter en leuke uitstraling met dezelfde interesses. Kenmerk: 54271

Vrouw, 59 jaar uit Utrecht

Spiritueel ingestelde dame. Zij ziet het leven als een groot avontuur. Na haar scheiding is ze minder gaan werken en meer tijd gaan besteden aan de dingen die ze echt leuk vindt. Ze volgt regelmatig workshops en cursussen op allerlei gebieden. Ze vindt het vooral boeiend om steeds met nieuwe dingen in aanraking te komen en zich daarin te verdiepen. Met spiritueel bedoelt ze overigens niet iets heel vaags: ze wil bewust leven en denkt graag na of er meer dingen tussen hemel en aarde zijn.

Vrouw, 51 jaar uit Gelderland

Deze sprankelende, vrolijke, eerlijke en gevoelige persoonlijkheid, is 180 cm en heeft een normaal postuur, gaat sportieve, vrouwelijk gekleed,ze draagt een moderne bril en heeft een twinkel in haar prachtige blauwgrijze ogen, vrouwelijk kort haar,ze draagt lichte make-up. Zij zoekt een verzorgde, sportief, humor, respectvol, open, lieve, zorgzame, vriendelijke, gezellige man van rond de 48 tot 56 jaar, die groter is dan haar. Net als haar sportief zijn en houden van een uitdaging. Geen roker.

Man, 64 jaar uit Noord-Brabant

We stellen u graag voor aan Adrie, 1.70 m lang, normaal postuur, bruine ogen en is kalend. Werkt fulltime als montagemedewerker. Hij gaat graag wandelen en fietsen in de natuur, af en toe eens winkelen of bezoek een rommelmarkt. Adrie is lief en zachtaardig, eerlijk en houd zich aan zijn afspraken. Hij zoekt een lieve en eerlijke vrouw van eigen leeftijd. Hij heeft wel een rijbewijs maar geen auto en verplaatst zich met gemak per elektrische fiets.

Man, 50 jaar uit Limburg

Bescheiden man uit midden Limburg. Sympathieke, ongecompliceerde, betrokken man met groen/bruine ogen en kort/kalend grijs haar en normaal postuur. Hij heeft 2 kinderen van 16 en 14 jaar en een vaste baan. Mbo niveau Hij houdt van: uit eten gaan, theater, cabaret, concerten, 80-90er jaren muziek, motorrijden. Hij zoekt een eerlijke, spontane, behulpzame en positief denkende vrouw.Ze mag een stevig/volslank postuur en pit hebben. Kenmerk: 54281

Man, 65 jaar uit Noord-Holland

Hartelijke, behulpzame en principiële man; 1.87m, fors postuur, kort grijs/kalend haar, geamuseerde lach en blauwe ogen. Overwegend casual sportief gekleed. Werkzaam als buschauffeur; gescheiden, trotse vader & opa. Hij houdt van gezelligheid, klussen en sleutelen, sociale contacten, fietstochtjes, terrasje pakken, theater en dagjes erop uit. Muziek; classics uit jaren 70 & 80. Vakantie; weekendjes weg en vliegreizen naar zonnige oorden. Camperreis ook leuk samen. Kenmerk: 6442

Vrouw, 63 jaar uit Gelderland

Leuk uitziende vrouw: belangstellend, optimistisch, actief, meegaand en zorgzaam. Ze heeft halflange blonde krullen en blauwe ogen. Zij kleedt zich vrouwelijk en verzorgd. Zij houdt van: uit eten gaan, terrasje, markten bezoeken, wandelen en tuinieren. Zij zoekt een attente, betrokken, eerlijke, vitale man die een goede gesprekspartner is en leuke ideeën heeft. Kenmerk: 54270

Man, 34 jaar uit Noord-Brabant

Brabantse jonge man met een vriendelijke uitstraling en een lieve blik in zijn ogen. Hij heeft een normaal postuur en gaat sportief/casual gekleed. Hij heeft een donkere, nette baard en zijn haar is gemillimeterd, hij ziet er verzorgd uit. Karaktereigenschappen: lief, gevoelig, humor, een gevoelsmens, eerlijk, netjes, kan ook verlegen zijn. Hij zou graag een lieve vriendin in zijn leven willen met wie hij alles kan delen. Samen leuke dingen ondernemen en genieten van elkaar en samen delen.

Vrouw, 55 jaar uit Zeeland

Enthousiaste dame van begin 50. Ze is iemand met een brede algemene ontwikkeling en volgt het culturele leven op de voet. Bezoek van museum en theater is echt een passie. Zelf speelt ze piano en zingt in een koor. Ze is protestants-christelijk en hecht veel belang aan geloof. Humor en cabaret staan ook hoog bij haar aangeschreven.

Vrouw, 77 jaar uit Zeeland

Een sprankelende, aantrekkelijke vrouw met een prachtige lach en pretlichtjes in haar ogen. 1.63m lang, volslank. Ze heeft grijzend halflang haar, brildragend, kleedt zich casual en naar gelegenheid. Rookt niet, geen kinderen. Ze woont in Nederland en in Spanje. Ze is bijdehand, adrem, dubbelzinnig, humoristisch en kleurrijk. Ook is ze rustig, zorgzaam, goedlachs en spontaan. Ze houdt van gekkigheid en is romantisch.Ze zoekt een jongensachtige, bereisde man tussen de 68 en 72 jaar. Kenmerk:59185

Man, 62 jaar uit Gelderland

Charmante weduwnaar met een jonge uitstraling; gentleman pur sang. Groot, normaal gebouwd, verzorgd en ziet er goed uit voor zijn leeftijd. P. is liefdevol, trouw en geduldig; heeft diepgang en positief ingesteld. Hij weet hoe hij een vrouw moet verwennen. Klassieke muziek, een boswandeling tuinieren, samen koken, lekker uit eten gaan, een goed gesprek daar houdt hij van. Droomvrouw = charmant, goedlachs, verzorgd, vrouwelijk, houdt van koken en wil samen optimaal van het leven genieten.

Man, 49 jaar uit Gelderland

Hij heeft een vrolijke, speelse uitstraling, mooie bruine kijkers, draagt een verzorgd ringbaardje, heeft donkerbruin haar en een mooi gebit. Hij is volslank, kleedt zich naar gelegenheid en is tevreden met zichzelf en dat straalt hij ook uit. Zijn karakter omschrijft hij als: sociaal, meegaand, makkelijk, spontaan, sfeergevoelig, communicatief, transparant, zegt wat hij denkt, denkt ruim, iedereen is gelijk, totdat tegendeel bewezen is. Hij is zichzelf! Een echte familieman. Kenmerk:44152

Vrouw, 55 jaar uit Noord-Brabant

Deze actieve, ondernemende vrouw van 55 jaar uit Rosmalen is geboren in Twente en sinds enige tijd zelfstandig ondernemer van een zorginstelling in Noord Brabant. Karakteristieken: gepassioneerd, dynamisch, gemoedelijk, open en direct. Hobby's: koken (met en voor vrienden), lezen, film en theater, wandelen en tennissen. Een bourgondische instelling met een bewuste levensstijl. Herken je je in deze opvatting? Ben je goed opgeleid en sta je midden in het leven?: Bel voor meer info: 040 222 31 3

Man, 29 jaar uit Noord-Brabant

Een open, betrouwbare , rustige man van 29 jaar oud, woonachtig in zuiden van Brabant is op zoek naar positieve, lieve, spontane vrouw met humor tussen de 25 en 35 jaar. Het liefste uit Brabant of uit Vlaams-België. Hij is 1.73 lang, heeft korte bruine haren en groene ogen en MBO denkniveau. Hij is sportief, houdt van dieren en gezelligheid. Graag wil hij een vrouw die van uitdagingen houdt, onafhankelijk is maar ook samen met hem een toekomst gaat opbouwen zoals huisje, boompje, beestje.

Man, 54 jaar uit Utrecht

Correcte, hardwerkende man uit het Midden van het land. Nu de kinderen de deur uit zijn en hij alweer een paar jaar zonder relatie zit, begint het weer te kriebelen. In zijn vrije tijd staat hij regelmatig op de tennisbaan. Ook houdt hij van vissen en alles wat met auto's en autosport te maken heeft. Anderen zeggen van hem dat hij een 'gezelligheidsdier' is. Hij rookt niet, is niet gelovig en heeft geen huisdieren. Hij kijkt uit naar een ontmoeting met een gewone, eerlijke en gezellige vrouw.

Vrouw, 57 jaar uit Gelderland

Deze knappe vrouwelijke vrouw jong van geest met een lieve en zachte uitstraling maar toch ook een wat stoerdere blik, zoekt een leuke en lieve man (tot 60 jaar) die zichzelf durft te geven en te zijn. Ze valt op een goede uitstraling. Ze vindt het belangrijk om diepgaande gesprekken te voeren en gevoel te delen. Ze houdt van paarden en het buiten leven, een sportieve vrouw. Ze leest graag over de Keltische geschiedenis. Ze kijkt niet vooruit, maar kijkt wel uit naar een relatie in haar leven!