Here I Am - Branchevereniging Singles Keurmerk

Here I Am

seriously dating

Datingbureau Here I Am laat zich in bitterballen uitbetalen

Van Rotterdam tot Enschede en van Zwolle tot Tilburg; single 40-plussers uit heel het land weten datingbureau Here I Am inmiddels te vinden. Want daten bij Here I Am is serious business. Maar wel met een kwinkslag! “Bij ons draait het ook om de kleine lettertjes”, lacht matchmaker Gerda Schoot. “Daarin staat namelijk dat we na een succesvolle ontmoeting wel verwachten getrakteerd te worden op wijn en bitterballen.” Het aantal matches loopt zo hoog op dat ze bij Here I Am binnenkort een vriezer aanschaffen om de hoeveelheden bitterballen fatsoenlijk te kunnen bewaren.  “Ondanks dat ook bij ons ‘de liefde door de maag gaat’” blijft het natuurlijk gaan om het verbinden van mensen die hun leven met elkaar willen delen” zegt relatiebemiddelaar Nicolette Veltkamp. “En juist daarom richten wij ons met relatiecoaching ook op het samenbrengen van mensen die elkaar even zijn kwijtgeraakt.”

Persoonlijke intake

Na een reeks van succesvolle matches blijft het basisrecept voor een date via Here I Am uiteraard gelijk. “Het persoonlijke intakegesprek waar wij het profiel op baseren, gaat veel dieper dan alleen over hobby’s en favoriete vakantiebestemming”, vertelt Nicolette. “Veel 40-plussers hebben immers al een partner verlaten of verloren dus we raken vaak een gevoelige snaar.” De dames doen de intakegesprekken altijd samen en merken snel genoeg of iemand wel echt toe is aan een nieuwe relatie of toch nog even moet scharrelen. “Ondanks dat we graag mensen verbinden, adviseren we soms toch om later nog eens terug te komen. Op termijn hebben ook wij natuurlijk niks aan twee gebroken harten”, aldus Gerda.

Kies je eigen (relatie)coaching

Relatiezoekende 40-plussers stellen bij Here I Am vanaf nu overigens hun eigen datingpakket samen. De persoonlijke intake, waarin het datingbureau zich onderscheidt van anderen, blijft voor iedereen gelijk maar kan naar eigen wens worden aangevuld met diverse soorten coaching. Nieuw is dat ook stellen die de onderlinge verbinding even zijn kwijtgeraakt, voor begeleiding terecht kunnen bij Here I Am. “Betekent overigens niet dat we hier een sofa neerzetten om de psycholoog uit te hangen hoor”, lacht Gerda. “Maar mede door onze ruime ervaring weten we dat het vaak al verhelderend is als je met de nodige humor een spiegel krijgt voorgehouden.”

Mannen met humor

Humor is binnen de werkwijze van de dames bij Here I Am sowieso de rode draad. Wellicht is het hier dan ook aan te danken dat er, naast een flink aantal vrouwelijke singles, inmiddels ook een ruim bestand aan serieuze mannelijke relatiezoekers is. “Vaak horen we dat het een verademing is dat wij niet truttig zijn en gewoon zeggen waar het op staat”, weet Gerda. De dames van Here I Am pretenderen overigens niet van een appel een peer te kunnen maken. “Maar omdat we al onze singles persoonlijk kennen, hebben Gerda en ik na een intakegesprek vaak al dezelfde match voor ogen”, vertelt Nicolette enthousiast. “Een match op papier dan welteverstaan want liefde laat zich nooit met zekerheid leiden. Die eerste ontmoeting blijft allesbepalend in of er ook een echte klik is. En in welk café ‘die kleine lettertjes’ zich uiteindelijk uitbetalen blijft altijd weer even verrassend!”

www.hereiam.nl | info@hereiam.nl | 088 - 5001300

Correspondentie Here I Am