Matchmaking bureau DTNG. Exclusive

Samen werken we toe naar het succes!

Doelgroep

DTNG. Exclusive is het matchmaking bureau voor hoogopgeleide mannen en vrouwen in de leeftijd begin 40 tot begin 60. Het zijn mensen die vol in het leven staan en een partner echt iets te bieden hebben.

Werkwijze

We geloven dat het leven niet compleet is zonder liefde. Maar we weten ook dat echte liefde moeilijk te vinden is zeker naarmate je ouder wordt. Toch loopt de ware voor iedereen ergens rond. Mede door ons grote netwerk en het team van bevlogen matchmakers lukt het ons keer op keer om de juiste match te maken.

Onze werkwijze is persoonlijk en discreet. Wij matchen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesses en levensstijl. Wij maken de match en vervolgens is de keuze aan jou. Wie wil jij echt ontmoeten? Samen werken we toe naar het succes. Het is een leuke zoektocht die wij graag samen aangaan.

Garantie en slagingspercentage

Wij hanteren een persoonlijke benadering en garanderen al in de eerste 3 tot 4 maanden minimaal drie passende match voorstellen op niveau. Leidt dit niet tot het gewenste resultaat? Geen zorgen. Wij blijven een jaar lang kandidaten kwalificeren en voorstellen.

Ons slagingspercentage? Meestal is het bij het derde voorstel raak!

Contact

Een eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Wij komen graag thuis langs, maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie te drinken bij ons op kantoor in Amsterdam. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 244 0676 of mailen kan naar info@dtngexclusive.com

Op www.dtngexclusive.com vind je meer informatie.

Correspondentie Matchmaking bureau DTNG. Exclusive

• Lotte Ditzel